Jordi Nopca, redactor ‘Llibres’ a Time Out

El meu primer Sant Jordi a l’ARA ha estat intens i extens.

He començat a les 10 del matí, a l’Hotel Regina, envoltat d’autors de tota mena, disposats a enterrar les diferències momentàniament mentre picaven croissants, devoraven entrepanets de pernil ibèric i prenien un tallat o un suc de taronja.

Després del primer àpat, he desembarcat a la redacció amb els dits preparats per enrampar-se mentre teclejaven frenèticament.

l final ha fet bon temps (les previsions no eren gaire optimistes) i durant el matí he anat fent ullades puntuals al carrer.

A l’hora de dinar he tornat a buscar la fraternitat literària: com cada any, Edicions 62 omplia la terrassa de l’Hotel Condes de Barcelona d’escriptors, editors i periodistes. He estat  alerta amb els cinc sentits, perquè em tocava fer crònica de l’àpat.

La tornada a la redacció l’he aprofitat per fer una ullada a unes quantes parades de llibres i comprar la rosa, que he tingut agafada entre les dents mentre escrivia els articles durant tota la tarda.

Per acabar el dia he anat fins al restaurant Oli en un llum, on he fet un mos amb l’equip d’Ara Llibres i alguns dels seus autors.

Després de menjar m’he tornat a col·locar la rosa entre les dents i he corregut a a regalar-la: amb retard, però amb devoció.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús