Antoni Bassas

El diari que m’agradaria

"El diari que m'agradaria trobar ha de tenir esperit crític i estar disposat a apujar llistons"

El diari que m’agradaria

Antoni Bassas
És periodista, i accionista de l'ARA

La pèrdua del monopoli emissor a causa de l’aparició de les tecnologies de la interactivitat ha capgirat les formes tradicionals de periodisme. Un diari nascut ara arrencarà amb uns mecanismes de resposta a l’interès de la societat tan ràpids com la societat mateixa.

Però al mateix temps, un diari impulsat des de la meritocràcia de periodistes i comunicadors en general, capaços d’haver fet aportacions gens negligibles al panorama audiovisual del país, presenta considerables garanties de rigor professional en l’ús de la informació, tan maltractada per la utilització inadequada de la interactivitat mateixa i el periodisme de trinxera partidista.

I tot això, en un país que està engrandint els límits dels seus horitzons de futur i assimila amb prou feines un profund canvi social. Un diari tan nou, no existeix. Perquè és el diari que m’agradaria trobar al quiosc i a la xarxa, amb esperit crític, disposat a aixecar llistons, perquè té un director amb criteri, capaç de muntar i dirigir equips professionals sota pressió de terminis i audiències, per tot plegat, jo també he decidit sumar-me a l’ARA.

46 comentaris

 • Judit Coll

  05/06/2011 13:55

  Us he seguit des del primer dia, us llegeixo amb molt de gust, i crec que aneu millorant.
  Us diré el què més valoro del vostre diari:
  M’agrada el sentit del humor, la qualitat de l’escriptura (sense arribar a les 0 faltes, suposo que deu ser impossible) i l’originalitat d’incorporar classes diàries de llengua o La Millor Foto, quina gran idea!
  Valoro molt el rigor i la imparcialitat. I tanmateix penso que l’objectivitat és totalment compatible amb el fet de ser un diari català i catalanista. És un plaer sentir que la línia editorial coincideix amb el tarannà de qui us llegeix…
  I si em poso a somiar, voldria que algun dia la portada de l’ARA anunciés que Catalunya – de forma pacífica – ha esdevingut una nació amb estat propi. Per demanar que no quedi, sempre que sigui cert. Una abraçada i endavant!

 • carles vidal

  28/11/2010 11:07

  M’enorgulleix que tots el que heu apostat per aquesta genial iniciativa demostreu un cop més el gran compromís pel nostre petit-gran país i davant d’aquest repte engrescador em plau, modestament, acompanyar-vos. Malgrat encara no he rebut el tiquets de la prova 40×40 ja tinc el diari.

 • Roser Badosa i Comas

  27/11/2010 23:10

  Demà em llevaré d’hora per no quedar-me sense el diari, tot i que fa fred, però em fa molta il-lusió poder aconseguir-lo. Anims i molta sort

 • R mon Milan Valles

  23/11/2010 19:52

  Si aquest diari ens ajuda per reforçar la nostra autoestima ,endevant.

 • Família Iscla – Clos – Pineda de Mar

  15/11/2010 20:38

  Felicitats!! per vosaltres i per nosaltres que us podrem llegir. Coneixent-vos la manera de treballar se que puc esperar rebrer tota la informació amb claretat i honestedat. Endavant i un visca pel nostre país.

 • Pere Magrià i Pou

  13/11/2010 19:29

  Enhorabona ! Però heu escollit per sortir a la llum en un temps poc escaient per a despeses. Hem diu una “kioskera” de tota la vida a Girona, que ho veu molt malament…. i si ho diu ella malhauradament m’ho crec.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús